lunes, 27 de diciembre de 2010

El 27 de desembre, núvol, núvol núvol

Avui és dia d'expedició cap a Manresa, l'Isaac i jo hem quedat a Santpedor per enregistrar imatges per fer el teaser del documental i la careta d'entrada (que hem de presentar a l'assignatura de videoclip com a treball final). Després de la primera experiència a Mataró, ens disposem a fer proves amb les pintures de colors, les cartolines i els globus que vam comprar a Can Casabella. Ha estat arribar a Santpedor i fa un fred que glaça l'ànima.

En primer lloc, després de fer un entrepà de fuet i un frankfurt, hem començat a cercar una localització indicada per rodar. A casa l'Isaac hi havia llum natural, però jugar amb pintures al menjador de casa seva, podria haver tingut uns resultats nefastos. Després de donar-hi voltes i de comptar amb l'opinió experta de la seva mare, hem decidit que el millor era anar a casa de la seva àvia, a Manresa capital, ja que té un terrat ample i espaiós en el qual hi toca el sol durant una gran part del dia.

He dit que hi toca el sol? fa dues hores que veiem passar el vent: el trípode muntat, la càmera a punt, pots de pintura oberts, la víctima d'uns instants de retorn a la infantesa(la cartolina) tement per la seva integritat física. I un convidat inesperat: un nuvolot que s'aborria i ens ha vingut a fer companyia:

Nuvolots from Xip Multicolor on Vimeo.


Final de festa: després de veure la passarel·la de núvols, tenir una estranya sensació a l'estòmac de formigueig i un bram de lleó manifestant-se, hem pogut gravar com queien les pintures amb bona llum! hem anat a celebrar-ho al Wok de Manresa... satisfent al lleó que portàvem dins.

No hay comentarios:

Publicar un comentario