jueves, 24 de febrero de 2011

Matias Lizana, el creador

Avui és un dia complet. Fa poca estona que hem entrevistat a en Pau Riba i ens dirigim cap al Tecnocampus de Mataró, a veure en Matias Lizana, el creador de la tercera evolució de l'eyeborg d'en Neil. El vam trucar fa pocs dies i va mostrar plena disposició per atendre'ns i fer-li una entrevista de cara al documental.
La panxa ens comença a fer rau rau quan a penes falten 5 minuts per trobar-nos amb en Matias, són les 3 de la tarda. De cop veiem com el perfil d'una persona misteriosa, amb la melena al vent, apareix entremig de dos edificis, camina amb un aire desenfadat i desprèn alegria i simpatia al seu voltant: és en Matias, ens saluda i ens fa passar cap a les oficines en les quals treballa. Ens té preparat un espai, és una sala petita, aïllada, sense soroll i plena de torres d'ordinador i cables, un entorn ideal per entrevistar-lo. Des d'aquí agrair al nostre nou ajudant de producció i d'atrezzo, en Matias, per haver-nos habilitat un espai tant propici, espai que el director d'art buscava per aquesta entrevista.
Ens ha deixat que muntéssim els focus i càmeres i posteriorment l'hem fet passar i ens ha respòs de manera activa i concisa tot el que li hem anat preguntant. Ens ha donat una visió molt informàtica de la seva relació amb en Neil. Ha estat una entrevista molt desenfadada i divertida, en la qual ens ha respòs amb prudència per tal que no poguem manipular i treure de context tota la informació que ens ha donat, realment un geni informàtic, de la paraula i la oratòria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario