sábado, 12 de marzo de 2011

Entrevistant a la Moon


Un divendres més cap a Mataró, avui toca fer dues entrevistes que ens serviran perquè l'entorn més proper d'en Neil ens expliqui coses sobre la seva personalitat i sobre com han viscut la seva condició.
Primer ens trobem tots a casa en Neil per recollir-los a ell i a la Moon i anar cap a la Fundació Cyborg, on decidim fer-li l'entrevista a la Moon (parella artística i amiga d'en Neil des de la infància).
Al arribar a la Fundació, ens adonem que és el lloc on més hores passem amb en Neil, pràcticament podríem dir que la Fundació Cyborg s'ha convertit gairebé en la nostra residència a Mataró i el punt de trobada entre tots.
Mentre anem xerrant amb la Moon perquè li passin els nervis que confessa tenir per la presència de la càmera, anem preparant el material: càmeres, focus, micros, filtres... muntem, enquadrem, i ja hi som, a punt per començar.
Al prémer el rec de la càmera, la Moon segueix un pèl nerviosa, però a mesura que li anem fent preguntes, l'ambient es torna d'allò més distés i l'entrevista flueix sense problemes. Les respostes de la Moon són cada cop més sinceres i a través d'elles coneixem molt millor com és en Neil. Parlem gairebé de tot: de la infància d'en Neil, dels projectes artístics que realitzen, de la Fundació Cyborg, de projectes futurs... I és que la Moon ha estat al seu costat durant tot el procés i transformació a Cyborg i sap de primera mà com ho ha viscut en Neil.
Al cap de 40 minuts acabem l'entrevista i sense temps per reflexionar i extreure'n valoracions, desmuntem ràpidament perquè ja ens espera la mare d'en Neil a casa seva perquè una hora més tard ha d'anar a treballar.
Com que la mare d'en Neil té una mica de pressa, ens veiem obligats a fer una entrevista llampec, sense que tinguem temps de fer-li alguna pregunta més a part de les que portàvem preparades.
Acabem que ja ens ronca l'estomac i mentre despleguem la paradeta, la Moon i en Neil preparen uns macarrons amb verdures que endrapem enmig d'un silenci que mostra la gana que hem acumulat després d'un llarg matí de rodatge sense parar per esmorzar.
Per avui ja hem fet prou, ens acomiadem de la Moon i d'en Neil, i deixem que es quedin hipnotitzats davant la tele mirant la Riera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario