miércoles, 2 de marzo de 2011

Ull de cirurgià

Fa uns dies en Neil va començar a fer trucades a cirurgians estètics per tal d'informar-se sobre la possibilitat d'implantar-se un xip al cap. Les primeres trucades semblaven ben bé les bromes telefòniques d'un programa de ràdio matiner i al mateix temps una ofensa per les secretàries que agafaven el telèfon: "Hola, trucava per veure si em podeu implantar un xip al cap". Les respostes: "No, aquí no fem aquest tipus de coses" "No, aquí posem pròtesis de silicona i fem operacions d'estètica", "Deixi'm el seu número i ja el trucarem". Val a dir que per telèfon explicar un cas així és complicat. Ara bé, per sorpresa nostra, el quart intent va donar resultats: en Neil va trucar a la clínica i el va atendre un home que, després de fer un intensiu qüestionari de preguntes per contextualitzar-se, va trobar molt interessant el cas i es va comprometre a posar-se en contacte amb el doctor i a trucar a en Neil més tard.
No cal dir que la trucada va donar els seus fruits, ja que avui hem anat a Barcelona, a la clínica del doctor per tal que li fes una primera visita a en Neil. Aquest la va concertar amb l'objectiu de conèixer millor el cas d'en Neil i saber exactament el què es vol fer i per quins motius.
Arribant a la consulta, hem vist una casa aparentment normal, amb un cartell on hi posa "clínica", un cop a dins hem pogut contemplar un saló amb grans finestrals que deixaven passar la llum de mig matí. La sala, amb una tonalitat cromàtica clara, està composada per tot de mobles de disseny, estàtues i una petita tauleta en la qual els pacients poden fer-se un cafè i menjar unes pastetes dolces.
El doctor ha tingut una primera xerrada amb en Neil i posteriorment ens ha permès entrar a gravar com xerraven sobre el cas, la viabilitat i els riscos que pot comportar implantar-se un imant al cap. Després, li hem fet una petita entrevista valorativa de la primera trobada amb en Neil. Aquesta ha estat positiva, ja que el cirurgià sembla disposat a operar a en Neil, considera que la operació és relativament senzilla però, com a bon professional, ha demanat que li porti informes mèdics sobre el cas que provin que implantar-se un imant al cap és una necessitat i un avantatge que pot ser beneficiós per la condició visual d'en Neil. També ha remarcat la importància de trobar un imant biocompatible amb l'organisme: són les condicions que posa per tal de començar a plantejar-se la opció d'operar en Neil!

No hay comentarios:

Publicar un comentario