miércoles, 10 de noviembre de 2010

Entrevista a Peter Kese

El dissabte dia 6 de Novembre, ens vàrem trobar amb en Neil en un pis al carrer Roger de Flor de Barcelona, on havia quedat amb en Peter Kese, desenvolupador del segon eyeborg que ha utilitzat Harbisson al llarg de la seva etapa com a cyborg.
Com que en Peter es trobava a la ciutat, vàrem considerar molt interessant pel nostre projecte parlar amb una personalitat com ell, per tal de conèixer el funcionament d'aquest aparell tant peculiar, i alhora poder tenir un punt de vista més tècnic de la temàtica que tractem en el documental.  

Portar una caixa de focus de 25 kilos pel mig de Barcelona, tot un repte, pujar amb un ascensor de fusta, del segle passat, tota una aventura. Ens vam endinsar en un pis de portes i sostre alt, imponent, majestuós, acollidor. Vam caminar per un llarg passadís fins a arribar a un menjador amb una petita taula de ping pong al centre. Al fons, un balconet interior en el qual hi entrava la llum de primera hora de la tarda on vam acabar preparant l'espai per fer l'entrevista.  

Allà ens vam trobar amb Peter Kese,  va resultar ser una persona molt comunicativa, simpàtica, agradable i propera, que ens va facilitar molt l’entrevista i que ens va explicar amb molta claredat dades tècniques i biogràfiques de l'eyeborg i d'en Neil, contestant-nos tot allò que esperàvem extreure per al documental. 

Com a curiositat, dir que ens va acompanyar una traductora i intèrpret, l'Àngels, que de manera altruista ens dóna un cop de mà per preparar les entrevistes en anglès i aclarir dubtes del moment que puguin sorgir en les converses. Més que una entrevista, va acabar sent una vetllada molt interessant i fluïda entre tots els que ens trobàvem al rodatge. 

Per concloure el post, volem agrair molt sincerament l’actitud i l'entrega de Peter Kese envers nosaltres, a la nostra traductora, l'Àngels, per venir-nos a recolzar, a en Neil i el seu amic per facilitar-nos  l'espai de rodatge i a MapaSonor per recolzar-nos a nivell logístic.


No hay comentarios:

Publicar un comentario